Hållbar utveckling

Varmt välkommen till samlingssidan för hållbar utveckling för dig som är lärare, utbildningskonsult eller utbildningsledare inom vuxenutbildningen i Stockholms stad. Du har en viktig roll i att engagera och utbilda våra elever och studerande till att få kunskap och handlingskompetens om hållbar utveckling, både som medborgare och som yrkesverksam i olika företag och organisationer inom alla branscher som finns vårt samhälle.

Tänk på att resan mot en hållbar utveckling är ett ständigt förbättringsarbete som kräver engagemang, kunskap, innovation och mod. Låt det bli en spännande och lärorik resa tillsammans med dina elever och studerande samt de företag och organisationer ni jobbar med! Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi kan alltid bli bättre!

Ta dig gärna tid att gå igenom de olika rubrikerna och länkarna för att se vad som passar just dina elever/studerande. Det finns mycket material och inspiration att hämta där. Vi vill väldigt gärna ha återkoppling från dig när du tittat på den och förhoppningsvis använt dig av den. Det kan du göra genom att fylla i formuläret här.

Webbenkät, esmakers webbplats

Stort lycka till med ditt viktiga arbete!