20

sep

Nätverk digitalt lärande

20 september
14.00–16.30
Palmfelt Center, Palmfeltsvägen 5, Globen

En grupp medarbetare samtalar

Studieteamet och Team digitalisering bjuder in till ett nätverk om digitalt lärande. Nätverket riktar sig till lKT-pedagoger, lärare med erfarenhet av digitalt lärande samt alla andra som är intresserade av att utveckla och använda digitalisering i undervisningen. Vi välkomnar också annan personal som har ett intresse för detta.

Höstens första nätverksträff är planerad till den 20 september med temat ”Al i klassrummet”. Vid denna träff kommer vi att utforska möjligheterna och utmaningarna med artificiell intelligens i undervisningen. Det blir en unik möjlighet att dela erfarenheterna och lära av varandra i detta spännande ämne.
Syftet med våra nätverksträffar är att skapa en plattform för att utbyta erfarenheter och fördjupa våra kunskaper inom digitala klassrum. Vid varje möte kommer deltagarna gemensamt bestämma ett tema för nästa träff.

Du anmäler dig till din rektor om du vill vara med på nätverksträffen. Sista datum för anmälan är den 24 augusti. Mer information om innehåll och plats kommer till dem som anmält sig.

Med vänliga hälsningar
Karin Stenberg och Yu Hägglund från Studieteamet
Moa Sabel och Nahal Hillerström från Team digitalisering -Kompetensförsörjning och utveckling

Tipsa redaktionen

Har du tips på vad vi borde publicera på webbplatsen? Mejla redaktionen.
E-post: vuxpedagog@stockholm.se